JoomlaTárhely kapcsolat Céginfó Ügyfélszolgálat Ügyfélkapu Webmail On-line fizetés Segítség

Híreink

 

Idén is Joomla!Nap


2009. október 01. csütörtök - MediaCenter Ügyfélszolgálata

Nemrég ünnepelte 4. születésnapját a Joomla! tartalomkezelő rendszer, mely többszázezres közösséggé nőtte ki magát az elmúlt években. A körülötte-benne lévő emberek az egész világon rendszeresen szerveznek Joomla!Nap nevű rendezvényeket, ahol a közösség tagjai ismerkedhetnek meg egymással és a legújabb technológiákkal.

A magyar felhasználói közösség 2009. október 10-re tűzte ki az éves nagytalálkozó időpontját a Magyar Joomla! Felhasználók Nemzetközi Egyesülete szervezésében.

A találkozó helyszíne Budapesten a CEU Konferencia Központ egyik elegáns konferenciaterme. A 10.00 órakor kezdődő program fénypontja Johan Janson előadása, aki részt vett már a tavalyi konferencián is. Johan korábbi Joomla! fejlesztő a Joomlatools társalapítója és jelenlegi ügyvezetője egyik legnagyobb szaktekintélynek számít Joomla! körökben.

A Joomla! projekt küldetésének tekinti olyan közösség építését, amelyben a tagok jól érzik magukat, és amelynek érdemes a részese lenni. A Joomla!Nap kiváló lehetőséget kínál erre is, mivel a fórumban szerzett virtuális ismeretségekből igazi emberi kapcsolatok jöhetnek létre, hogy aztán együtt, egységben folytassák a munkát.

A MediaCenter Hungary Kft a Joomla!Nap konferencia hivatalos főszponzora.

További információ a rendezvényről:
http://www.joomla.org.hu/joomladay.html

Ajándékok, kedvezmények a résztvevőknek:
http://www.joomla.org.hu/joomladay/225-mi-minden-var-rad-a-joomlanap-on.htmll

Regisztráció:
http://www.joomla.org.hu/joomladay/221-regisztracio.htmll

Vissza a nyitóoldalra >>